Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, με μεγάλη μαζικότητα και ενθουσιασμό.


Στη φωτογραφία η υποψήφια Δήμαρχος Κορυδαλλού Καίτη Κυλάκου, η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Τζένη Βαμβακά, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά Μανώλης Σαρρής. Πίσω από την Βουλευτή διακρίνεται η υποφήφια Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Δρακοπούλου, δίπλα πιο πίσω ο Παναγιώτης Αγκανάκης, πίσω από την Καίτη Κυλάκου, ο Νίκος Δουλάμης, δεξιά στην φωτογραφία ο Προκόπης Φωτεινόπουλος. (Λίγο αργότερα, στο πλευρό της Καίτης Κυλάκου προσήλθε και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ενώ την εκδήλωση χαιρέτισε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Γαβρίλης Γιώργος. 

 Ήδη στο ιστολόγιο της Καίτης Κυλάκου, υπάρχει από το βράδυ ανάρτηση με ορισμένες φωτογραφίες και στοιχεία από την ομιλία της. 

 Για την εκδήλωση αυτή θα εκδοθεί ασφαλώς εντός της ημέρας αναλυτικό δελτίο τύπου. 

 Ωστόσο θεωρώ σκόπιμο να αναφέρω ένα γεγονός με ξεχωριστή σημασία. Μεταξύ των σημαντικών προσωπικοτήτων που βρέθηκαν στην εκδήλωση συμπεριλαμβάνονται τρεις πρώην Πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού:
 Ο Σπύρος Γαβριήλ,  ο Ανδρέας Καπελεντζής  και η Αλεξάνδρα Κρούπη
 Έχω μάλιστα την εντύπωση ότι είχαν κάμποσα χρόνια να βρεθούν μαζί. 

 Στα αξιοσημείωτα επίσης αναφέρω, ότι οι συγκεντρωμένοι δεν αποχωρούσαν μετά το τέλος της συγκέντρωσης. Σαν να περίμεναν κάτι. Σαν "να ήθελαν σήμερα" την Ανατροπή. 

 Θθθέλουμε, Θθθέλουμε, Θθθέλουμε πολύ! 
 Το είπαμε και θα το κάνουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρκεί να υπάρχει αξιοπρέπεια.